diğer konuya yazdığımı buna da yazayım
Sabır hocam. Yatay video çekiyorsunuz bir de kamp yapıyorsunuz. Zevkini yaşayın tadını çıkarın. Şimdilik Youtube'a video atıp bekleyin. Elbet videolar bir şekilde keşfete düşüp izlenmeye başlayacaktır.
Uzun video olduğu için başlık ve kapak görsellerini ilgi çekici yapın ilk başlarda. Örneğin balık tuttuysanız kapak görseline kocaman bir balık koyun elinizdeki balık küçük olsa bile kocaman balık tutuyormuş gibi görsel ayarlayın. Merak uyandırsın yavaştan algoritmaya girecek şeyler yapın. Ama tam olarak clickbait yapıp insanları da kandırmayın.
Mesela van gölü canavarını gördüm gibi yalan şeyler söylemeyin balık tutuyorsanız kocaman balık görseli koyun diye bir örnek verdim sadece. Bir de insanlar zorlu şeyleri seviyor genelde. Başlarda zor şartlar altında kamplar daha çok izlenebiliyor. Şahsen ben günlük güneşlik yerde tüm ekipmanları olan kampçıların videolarını izlemiyorum ama atıyorum soğuk kar altında kışın çadırda ateş yakarak balığını kendi tutan ateşini kendi yakan adamın videosunu izlerim.
ek olarak videoda okunmayı zorlaştıracak fontlar kullanmayın el yazısı gibi düz olun