Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanmayı bilmiyorsunuz hocam, önce kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor. Size geliştirdiğim ve sattığım sistemleri göstereyim. Piyasanın en gelişmiş QR menü sistemi ve piyasadaki en gelişmiş admin panelini yaptım, bir adet bungalov rezervasyon gelir gider takip sistemi ve otomatik netgsm ile müşteriye başlıklı sms giden sistem yaptım . Spor merkezleri için ödeme, seans, vücut ölçüleri takip yazılımı yaptım ve panellerini görmeniz lazım. Sadece 3 ayda bana xxx.xxx TL kazandırdı. Tabi ki daha da etkin satış yapabilseydim yazılımları daha farklı olurdu, pazarlamasını yapmadım.

Bir de senelik yenilenme pasif geliri olacak, seneye sattığım yazılımları müşteriler yenilediğinde.
Doğrudur hocam bilmiyor olabilirim. Biraaz fazla detaycıyım yazılımda. Seosu, modul yapısı, tema yapısı, çoklu dil yapısı, admin detaylı rol sistemi, güvenliği, ortak ajax sistemi, ortak listeleme sistemi, ortak alert sistemi, ortak hata sayfası, ortak saldırı sistemi yapısı, fonsiyonel yapısı gibi herşeyde detaya iner hatta bunların birçoğunu panelden yönetilebilir yaparım. Yapay zekadanda böyle bir performans istedim. Adım adım gittim ama yine sonunda çuvalladı. Normal bir web yazılımından ziyade daha profesyonel işlere imza atmayı seviyorum normal yazılımı zaten yapabildiğini biliyorum yapay zekanın.

Burada asıl amaç ondan nekadar ne istediğiniz yoksa yapabiliyor yapamıyor kavramı bunlara göre belirlenmeli bence. Yukarıda yazdığım özellikler sadece bir kısmı bu arada.

İncelemem için sadece yapay zeka ile yaptırdığınız en detaylı yazılımın örneğini gösterebilirmisiniz nerede hata yapmışım bakıyım.