🚀 YouTube’dan Düzenli Gelir İçin En Doğru Adres!
🚀 YouTube’dan Düzenli Gelir İçin Profesyonel Kanal Kurulum & Yönetim Hizmeti
YouTube’dan
gerçek, sürdürülebilir ve uzun vadeli gelir elde etmek isteyenler için
5+ yıllık deneyimle A’dan Z’ye
kanal kuruyor, yönetiyor ve para kazanmaya taşıyorum.
🎬
1 Haftada Teslim
💰
Para Kazanma Açma Odaklı Çalışma
📈
Kanal Kurulum + İçerik Üretimi + Yönetim
100 videolu olan paketi para kazanma garantiliyi aldım. 1.5 ay sonunda başvuru sonucu tekte para kazanmam açıldı. Bir paket daha alacağım Çalışmaya devam edeceğim elinize sağlık

✅ Nasıl İlerliyoruz?
Dil ve ülke seçimini birlikte yapıyoruz (Türkiye / yabancı pazar)
Kanal için
en doğru konu ve nişi birlikte belirliyoruz
Fikrin yoksa
sıfırdan konu ve içerik planı çıkarıyorum Yabancı dil kanallar için ayrıca çalışıyorum (pazar ve algoritmaya özel)
🎬 Video Üretim & Kurgu Süreci
Videolar
uzun format ve yatay (16:9) Video süreleri: 40 dakika – 1 saat
Her video:
Profesyonel
seslendirme Video Başı 30–40–50 adet özgün görsel
Atmosfere uygun
ses efektleri Tüm montaj manuel olarak, tek tek yapılır
Hazır video, otomatik kesit veya şablon kesinlikle kullanılmaz
Videolar
%100 özgün, telifsiz ve algoritma uyumludur
💰 Kazanç Potansiyeli
🟢 İlk 2-3 ayda günlük ortalama 1-2$ gelir
🟢 3-6 ayda aylık 500$+ düzenli pasif gelir
100 UZUN SÜRELİ VİDEO VE KANAL ÜRETİMİ = 15.000 lira
Her sorunuz için çekinmeden ulaşabilirsiniz.
WhatsApp |
Telegram Sıkça Sorulan Sorular Soru) Paketinizi Aldım PK açıldı 100 Videodan sonra nasıl devam edeceğim?
- Benden Video Satın almaya devam edebilirsiniz veya Videoları nasıl yaptığıma dair 1e1 Yüzyüze veya online eğitim alabilirsiniz.
Soru) 100 Videoda izlenme değilde aboneden PK acılmazsa nolucak?
-Hizmetimiz mutlaka PK acacaktır, olduda sınırda abone kaldıysa, bız video hedıye eder onuda tamamlarız.
Soru) Bot kullanıyor musunuz?
-Yukarıda görsellerden gordugunuz uzere çalışmalarımızı organık önerilenlerden gelen izlenmelerdir.
BOT KESİNLİKLE KULLANMIYORUZ! Sebebi Kanalı büyük ölçüde riske atar! İzlenme veya Abone Panelleriyle Botla işimiz yoktur!
Soru) Para iadesi veya Vazgeçmede ücret iadesi vs varmı?
- kesinlikle ücret iadesi yoktur, en kötü senaryo para kazanma açana dek video hedıye edilir.
Bir Kanalın ai gideri 5.000 Liradır,
+ 100 videoya zaman olarak tahmın edersınız kı buyuk emek vardır.Ortalama bi video edit süresi 40 dk - 1 saat sürmektedir Kapağı, sesi,ses efektleri, başlıklar, görsel ürettirilmesi, youtube açıklamaları, ses görüntü montaj dahil Büyük Emek vardır. Ekibimiz sizin için tam sürat çalışır.
Bunu göz önünde bulundurunuz.
WhatsApp |
Telegram
100 videolu olan paketi para kazanma garantiliyi aldım. para kazanmam açıldı.
Necati ile çalışmak gerçekten harika bir deneyimdi. YouTube danışmanlığı konusunda kafamdaki tüm soru işaretlerini sabırla yanıtladı, hiçbir şeyi aceleye getirmedi. İki gün boyunca sanki bir ekip arkadaşıymış gibi sürekli iletişim halindeydik. Ne zaman bir şey sorsam, detaylı ve anlaşılır şekilde yardımcı oldu.
Fiyat konusunda da oldukça anlayışlıydı, esnek yaklaşımıyla beni gerçekten rahatlattı. Ayrıca demo rica ettiğimde hiç tereddüt etmeden kısa sürede özenle hazırlayıp gönderdi. İlk andan itibaren güven verdi.
Edit tarafında ise ayrı bir özen söz konusu. Videolara adeta kendi işiymiş gibi yaklaşıyor, detaylara verdiği önem ve emeği çok net hissediliyor. Her sahnede titizlik var, amatör iş gibi değil, profesyonel el değdiği belli oluyor.
Kısacası, bu süreçte hem işini seven hem de karşısındaki insana değer veren biriyle çalıştım. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Emeklerine sağlık.
100 videolu olan paketi para kazanma garantiliyi aldım. 1.5 ay sonunda başvuru sonucu tekte para kazanmam açıldı. Bir paket daha alacağım Çalışmaya devam edeceğim elinize sağlık