Bana mesaj yollamış birisi cevabı size bırakıyorum

Bananciel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dosyayı emniyete gönderecek gücünüz bilginiz var, dosyanın durumunu emniyete soracak iletişiminiz yok.
Çok ilginç gerçekten.

Sizin cevap vermeniz gerekiyor, emniyete bir dosya yolladıysanız, emniyet sizi çağırmalı. Dosyayı sizin yolladığınıza dair Islak imzalı beyanat almalı. Size bir evrak numarası vermeli. Bununla sorgulayabilirsiniz?
karsamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni üyelere çok takılma hocam bence
Görkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah sabah ne bu gerginlik arkadaşlar tatil bitmedi daha, sakin
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mustafa Düşünceli yıllardır aramızda bir şahsiyet bira parası çıkartacağı küçük rakamlar dolandırır hiçbir zaman fazlasında gözü yoktur. Dolandırdıktan sonra helalleşir dolandırdığını bir daha asla dolandırmaz. Çok değişik bir kafa yapısı var birkaç kere muhabbetim oldu allah akıl fikir versin...
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konunun gaziliğiniz ile ne alakası var peki ? duyar/şov kısmına değinmişsiniz ya
paollu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yargı kesin karar verene kadar *********** diyemezsiniz. Adam sizi şikayet etse tonla paranızı alır
CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalar sakin bugünde bayram, bu herif yüzünden tartışmayın foruma ilk geldiğim zamanlar benide tokatladı Ben önemsemedim konu sahibi insanlık adına güzel iş yapmış bunu baltalamak iyi bir şey değil.
mousolos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni üye mesaj kasıyor. Forumda o şahsı savunan ilk kişi olarak tarihe geçecek heralde.
kriptobogasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne boş muhabbetler ne boş konular sabah sabah
Cebom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
henüz dolandirilmadim
tiscali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi yerden yakalamışin. Ama pm den anlaştığıniza sevindim.
İyi bayramlar ikinizede.