Lothric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google captcha güzel bypass etmişsiniz, sorgu sistemi çok güzel ve hızlı. Ancak sorgularda tarayıcı bazlı block yapısını hatalı oluşturmuşsunuz. Tarayıcı çerezlerini temizleyip sürekli 3 hak kazanılabiliyor. Nacizane önerim "fingerprintjs" bu tarz işlemlerde yaygın kullanılıyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim evet çerez bazlı doğrulama dediğiniz gibi çalışmıyor öneriniz üzerine fingerprint geçişi yapacağız.
Bu süreçte en azından üyelik almadan kullanabileceksiniz.

soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Hocam şuana kadar bir çok desteğin oldu ama senin isteğin seni övmemiz değil gerçek yorumumuz ki şöyle ufak bir yorum yapayım istedim;
Site sanıyorum ki yapay zeka ile yapılmış,öncelikle güzel olduğunu söylemeden kaçınamayacağım.
Sıra bulucu sayfanıza acilen bir captcha sistemi katmanız gerektiğini düşünüyorum,çünkü aynı anda onlarca captcha isteğinde patlayabilirsiniz.
Sıra bulucu ekranında her kullanıcıya ip'de dahil olmak üzere bir device_id verin örneğin ki bu kişi gizli sekmeden açtığında tekrardan 3 tane daha sorgu atabiliyor.
Paket fiyatları oldukça cazip,güzel görünüyor yakında alabilirim.
Kayıt ol ve Giriş Yap sayfasında gene bir captcha göremedim,açık söyleyeyim csrf koruması bile yok.

Projelerim sayfası,paketler sayfası,profilim sayfası,sıra bulucu vb. tasarım olarak güzel gibi olmuş lakin şu eleştiriden de kaçınamayacağım; Sizlerde biliyorsunuzki hız önemlidir lakin bir yere bastığımızda biraz yavaş hareket ettiğini söylemeden duramayacağım.
Belki hosting ile alakalıdır,belki de bile bile yavaşlattırıyrosunuzdur tam analiz edemediğimi söylemek isterim.

Açıkcası rahatsız edici bir yorum ise lütfen bana bildirebilrisin hocam,emin ol kaldırmaktan çekinmeyeceğim
Senin bana kattığın destekler kadar bu yorum sana yardımcı olmayacak ama bir kısım da olsa yardımcı olursa benim için yeter.
Selamlar, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Sıra bulucuda Lothric hocamın önerdiği şekilde fingerprit ile ön doğrulama sistemine geçeceğiz.
Sorguları da job queue'ye alacağız ki aynı anda yük bindirilmesin.
Kayıt ol ve giriş yap sayfalarına dediğiniz gibi güvenlik doğrulaması eklemek mantıklı.

Rahatsız edici bir yorum ne demek.
Tam tersi böyle yorumlara ihtiyacımız var ki önerilerinizle beraber sistemi geliştirebilelim.
Çok teşekkürler tekrardan.

orhankantas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geliştirici yaptıysa mükemmeldir
Estağfurullah hocam daha çok başlardayız, çok fazla geliştireceğimiz nokta var.
Teşekkür ederim yorumunuz için.