Bu konuda özel geliştirme yapılması gerekmektedir. Şöyle bir teklif sunabilirim:
Adan Zye tüm yönetim işlevleri tarafımdan yürütülecek, sunucu ise size ait olacak.
Arıza, bakım, güncellemeler ve iyileştirmeler bana ait; müşterilerinizle satış ve iletişim ise size ait olacak.
Teknik destek tamamen benim sorumluluğumda olacaktır. Bu şekilde çalışmak isterseniz web sitenize api ile kendime yönlendirebileceğim şekilde destek sistemi entegre edebilirim. Bu sayede siz destek talepleri ve diğer teknik işlemler ile uğraşmazsınız, hatta çitayı 1 kademe yukarı çekersek %100 uptime alabileceğiniz bir sisteme de dönüştürüp müşterilerinizin destek talebi bile açmaya gerek duymayacağı bir sistem kurulabilir.
Bir kaç forumda üyeye benzer çalışma sağlıyorum. Ekip halinde 8 saat *3 vardiya olarak destek sistemimiz her zaman aktif.
Sizin hizmetiniz daha üst bir iş için. Benim amacım, örneğin öğrencilere ücretsiz hizmet olarak hosting, bu hostingin de şifre gibi işlemlerini kendi kuracağım panel üzerinden yönetebilsinler. Bunun için de hostingi sağlayan firmanın apisi olması lazım.