Hocam yanlış anlamayın o binancede en çok kazananlar listesindekini takip edenlerin eminim çoğu kazzanmıyordur ayrıca ben o kişiyi sıradan biri olarak görmüyorum isim verimiyim sarı sitede idda N ile başlayan kupondaş yerinde 1 kaçtane adam var kendi adamları sistem şu şekilde işliyor x kişinin kuponunu kaç kişi oynuyor 100 kişi ortalama 100 kişi toplamı nedir gelir 200k hesaplıyorlar 1 tane kazandırıyorlar bu sefer x kişi daha yüksek mebla yatırıyor 100 kişi aldığı parayla beraber hepsini katıyor gelir 500k hepsi kasaya binancede ilk 3 benim için çöp eğer öyle düşünceniz var ise 20. sıralardan bakmanızı tavsiye ederim kaldıraçlı işlem var ama bilginiz yoksa girmeyin tüm paranız liqit olur zamanında burda bir hocam benim 100 dolarımı 450 dolar yaptı yarı yarı kıyıştık parayı bana dedi girme batarsın tabi hırs ya bendeki hepsini batırdım ama şuan tüm boş vaktimi santranç ve kaldıraçlı işleme ayırıyorum takip analiz şuan sermayem olsa şahsi adıma şüphesiz dalardım zamanında 150k batıurdım orda halen kredi ödüyroum birde kredi ile girdim risk alacaksın bu hayata ama yinbede tavsiyem girme bilgin yoksa