8 haziran güncellemesi:
Kazanç günlük 1k civarlarında devam ediyor. Bugün meta title ve description için major bir güncelleme yapıp cache'leri sıfırladım.
Adsense tarafıyla pek işim kalmadı gibi gözüküyor. Arada reklamverenleri kontrol edip bazılarını engelliyorum.
8 haziran son durum: @brown; Ustad bana html5 oyun scripti satin alabilecegim güvenilir web site tavsiyelerin var mi.? Ingilizce dili tercihimdir.. Adsense dostu olursa daha makbule gecer.

Tesekkurler.. Iyi bayramlar..
Bunun için script satın almanıza gerek yoktur. Yayıncı olarak gamemonetize üzerinden başvurun, panelde ücretsiz php script veriyor. O scripti bilginiz dahilinde istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Benim tavsiyem wordpress kullanmanız olur. Ancak WordPress için sorun şu ki; oyun projeme uygun bir tema bulamadım. Bu yüzden wordpress temasını istediğim şekilde kendim yazdım. Zaten site önceden laravel olduğu için bootstrap5 kullanmıştım. Bu sefer bootstrap de kullanmadan 166 satırlık bir css ile temayı yazdım diyebilirim. Bu pagespeed skoruna olumlu yönde etki etti.
Eklenti olarak; Slim SEO diye bir eklenti kullanmaya başladım. Rank math karmaşasından beni kurtardı.
Ben de teşekkür ederim, iyi bayramlar.