Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu son 3 günlük bir olay değil. Sık sık karşılaştığımız bir durum ama. En son bir ay önce yine oldu bir kaç gün bu şekilde devam etti o zaman da bu sorunu çözeceğiz falan dediniz ama değişen birşey yok. Maillerimi size göstereyim isterseniz her yer uptimerobot maili ile doldu taştı. Devamlı açıl kapan sonra ne oldu bizim sitelerin sıralaması düştü, müşteriler ödeme yapamadı ve tonlarca sorun.
Hatta şu mesajı bile yazarken üşendim dedim şimdi tam yollayacağım yine r10 kapanacak birşey olacak ama nasip deyip yolluyorum.
Selamlar,

Yaşadığınız tüm sorunlar için içtenlikle özür dileriz. Bu tür tekrarlayan aksaklıklar, siz değerli müşterilerimizi yorduğu gibi bizleri de fazlasıyla üzmektedir. Bahsettiğiniz geçmiş dönemler de dahil olmak üzere her bildiriminizi dikkate aldığımızı ve sürecin arka planında ciddi bir emekle iyileştirme çalışmaları yürütüldüğünü bilmenizi isteriz.

Son yaşanan saldırıların etkisi daha önceki süreçlerden farklı, oldukça sofistike ve lokal erişim sağlayıcıları hedef alarak gerçekleştirilmiş büyük çaplı saldırılardır. Bu saldırıları bertaraf etmek adına geçici önlemler yerine, yurt içi inline ddos korumayı omurgaya entegre yeni bir altyapıya geçiş sürecine başladık. Bu adım, önümüzdeki birkaç gün içinde sistemin kararlılığını gözle görülür şekilde artıracaktır.

Sizin gibi markasına değer veren müşterilerimizin bu zorlu dönemdeki sabrı ve geri bildirimleri bizim için çok kıymetli. Hedefimiz, bir daha benzeri kesintilerin yaşanmadığı bir altyapı sunmak. Tüm ekibimiz bu konuda gece gündüz çalışmaktadır. Bize bir kaç gün daha verin sonra değerlendirirsiniz.

Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, çok kısa sürede sizlere sorunsuz hizmet sunmayı hedeflediğimizi bir kez daha belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,