Ben gördüğüm kadırı ile herşeyi kodlayamaz. basit projeler kodluyor ama kapsamlı bir projeyi yapamıyor, ben denedim, örneğin otogalari ve ilan scripti üzerinde calıştım, basit olarak ana iskeleti yapıyor ama detaylandırdığında sorunlar cıkıyor, tek tek güzel anlaşılır net Promptlar ile yazsan ve sen kodlara müdahale etmediğin sürece senşn Promptlarını takip ediyor ve sen bi sayfayı veya özelliği yazdırırken buna bağlı diğer sayfadaki bağlantıyı atlıyor veya admin paneldekş bağlantıyı atlıyor, onun için sağlam güzel net Promptlar kullanıp ve kodlara sizde müdahale ederek güzel projeler oluşur. ama sadee Prompt yazarak olmuyor.
Ben kullandığım scriplere ek özellik eklyorum, örneğin scriptimde her kullanıya ait mesaj sistemi yok, bunu önce yapayzekaya projemi analiz ettiriyor daha sonra her kullanıcıya kullanıcı adını yazarak mesaj duruyu göndermek istediğimi söylüyorum sonra kodlara müdahele ederek yapıyorum. ama yine kapsamlı olduğu zaman karışıyor😁 veya tek tık ile kullanıcılara sms veya email gönderme gibi.