ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişisel blog ve portföy sitelerim için hız kazanmak adına Wordpress kullanıyorum onun dışında uzaktan yakından işim olmaz, bir yazılımcı olarak rahat etmem edemem. Aslında kötülenecek bir yanı da yok, vaktim varken blog sitesi yazdığım zamanlar da oldu. Wordpress yıllardır geliştirilen bir CMS ve bu tecrübe ona SEO açısından çok daha detaylı ve güçlü kod yapısı sağlıyor, zor olan şey blog sitesi yazmaktan ziyade SEO ve güvenlik açısından Wordpress kadar optimize edilmiş bir blog yazmak.
Wordpress dünyasında insanlar robottan hallice makine gibi blog kurdukları için eklentisinden temasına kadar özünde-yapısında her şey hazır her şey birbirinin aynısı olmuş. Google bu durumu ele almış olabilir, aynı içeriği farklı bir yapıda sunmanız bir şeyleri etkilemiş olabilir ancak fark uzun vadede netleşir. Kodu yazdığınız kadar testlere iki katı kafa yormanız gerekiyor çünkü başardım dediğiniz noktada en iyi ihtimalle index yersiniz, en kötü ihtimalle sizden habersiz sayfalarınıza backlink eklenir geriye hiç kalır.
sizden habersiz sayfalarınıza backlink eklenir geriye hiç kalır.

Zamanında gece vakti index yemiştim wordpressde o geldi aklıma

Valla bakalım wordpress takılıp devam diyordumda aklıma başka bir fikir geldi wordpress kabuğundan çıkarttım siteyi PHP olarak ilerleyeceğim index atan olursada gelsin atsın ne diyim artık