Avengers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, evet seo uzmanları konusunda haklısın fakat atladığın bir nokta var. Bu adam SEO alanında faalyiet gösteriyor yani bu adam gelip r10 u bile kopyalayıp yapıştırsa sorun yaşamaz neden domain otoritesi belli.
Sıfırdan açılan sitede wordpress maalesef ki geride bırakıyor. Bunu ben demiyorum diyen onlarca kişi var. Sıralamaya oynamıyorsa bir kişi evet wordpress iyidir hoştur ama sıralamaya oynayan adam yeni bir domainle başlıyorsa wordpress eksi yazdırıyor. Normalde bende böyle bir tespite karşıydım ancak deniyorum ediyorum yeni domainlerin wordpressle sandboxdan çıkma ihtimali var ama çok uzun sürebilir bundan dolayı hızlı sonuç alınması adına bence düz php özgün temayla ilerlenmeli. Senin verdiğin örnek şeye benzedi biraz r10 da hazır tema kullanıyora kullanır tabi otoriter siteyse adam istediğini yapar google trust signali yakmış zaten.

Elbette muhakkak deneyimimi söyleyeceğim sizin temalarınız güzel sizin temalarla alakalı bir sorun değil bu wordpress taraflı bir sorun var.

Sevgiler, iyi çalışmalar.
Bize ait olan temaları ya da Wordpress'in kendisini savunmadığımı anlamışsınızdır. 24 saatlik domainde defalarca 10-15 saatte index aldırabildik mesela. Birçok sektörde sıralama ile ilgili de çalışmalar yaptık. Bir zamanlar r10'da, seo uzmanlarının siteleri de yeniydi. Yine aynı kişi üzerinden örnek vermem gerekirse 2012 yılında twentyeleven teması, 2015 yılında ise Jannah teması kullanılmış sitesinde.
Yani yapan bir şekilde yapıyor. SEO uzmanı olmadığım için de ne nedir çok bilgim yok. Merakla bekliyorum gelişmeleri.