ben yapay zeka kodlama deneyimlerimden sonra şunu düşünmeye başladım, yapay zeka ile kodlama yapmak için iki imkan var:
1- deneyimli yazılımcılar kod parçaları yazıyor ve yapay zekadan bir miktar faydalanıyor. çok az yazılımcı çok iyi faydalanabiliyor yapay zekadan, çünkü genel mantığı iyi bildikleri ve oluşabilecek hataları düşündükleri için fazla temkinli davranıyorlar.
2- biraz algoritma bilen yazılımcı olmayan kullanıcılar. bir şey bilmedikleri için sıfırdan bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, çalışmayan bir şey olduğu için ve yazılım bilmedikleri için sıfırdan bilmeyen bir kişi olarak yapay zeka için promptla ilerlemeye çalışıyorlar ve bu şekilde kodlama bilmeden ilerlemeyi iyi öğreniyorlar.
Ben ikinci gruptayım, çok hata yaptım ve çok öğrendim, şu anda ne yazarsam nasıl sapıtacağını çok iyi biliyorum. hatta claude a öneri maili attığımda teşekkür alıyorum, bir çok öneri getirdim. Bu konuda daha da ilerleyeceğim ve yazılım öğrenerek daha iyi olmak istemiyorum, yapay zekaya yazılım yaptırma konusunda iyi olmak istiyorum ben.