Hocam çabalamış ama bir yerlere gelememişseniz kendinizi doldurmanıza gerek yok, ben çalışmasamda oluyor pasif gelirlerimiz var kısacası benim paraya ihtiyacım yoktu. Ancak toplumun baskısıyla birlikte bende bir dönem kapı kapı gezip iş aradım hatta 1-2 yerde iş öğrenmek amacıyla ücretsiz bile çalıştım. Çevreme bakıyorum hiç bir vasfı olmayan bomboş insanlar bir yerlerde memur, müdür olabiliyordu. Bana defalarca torpil teklif ettiler düşündüm taşındım çocukluğumdan bu yana hep dürüst olarak yaşadım ve kararımı verdim bana ters işlerdi. Kendime bir iş yeri açayım boş boş oturayım diyede düşündüm ama bana göre değildi. Toplamda 3 kez KPSS'ye girdim, ilk 2'sine 6'şar ay çalıştım ama başaramadım. 4 yıl önce son KPSS'ye 25 gün vardı bir anda çalışma azmi geldi sabahlara kadar uyumadan çalıştım ve başardım.

Birilerini dinlerseniz sizi hep üzeceklerdir, elinizden geleni yapın ve hayatı olağan akışına bırakın. Eskiden sizin yaşadığınız psikolojiye sahiptim herkes çok çabuk beni üzebiliyordu ama şuanda hiç kimseyi takmıyorum, sizinde bu seviyeye ulaşmanız lazım.