Oturduğum sitenin spor salonunda lat pull down makinesinde çekiş yaparken halatı kopması sonucu demiri bacağıma çok sert bir şekilde geldi yarım saat adam gibi yürüyemedim. Kamera kayıtlarında da açıkça görülüyor. Ben bu makineyi 1 senedir değiştirin / onarın dememe rağmen hiçbir işlem yapılmadı doğru düzgün. Bundan 1 sene öncede tanıdığım bir pt öğrencisine ders verirken aynı durumu yaşamıştı başı yarılmıştı aynı makinede. Şuan bacağım çok ağrıyor, ağrısı devam ederse doktora gideceğim. Bu makinelerin bakım ve onarımından bildiğim kadarıyla site yönetimi sorumlu. Hukuksal bir hakkım var mı bu konuda türk yargısında? Çünkü gerçekten bir şey yapmak istiyorum, hem bacağımın ağrısından hemde site yönetiminin ihmalkarlığından dolayı canım çok sıkkın. Canında ne kadar tatlıymış demeyin normalde bu tür şeyleri sorun etmem ama sırt arkası bir çekişte bu yaşanmış olsaydı, ve ısınma setimde olmasaydım daha ağır bir kiloda olsaydım ölüme kadar götürebilecek bir şeydi bunun şakası olmaz. Üstelik defalarca uyarmama rağmen bunun görmezden gelinmesi en canımı sıkan durum.