Şimdiden hayırlı olsun.
Daha önceden 2 kere VSlik açtım tavsiyelerim şunlar olur :

---Discord sunucunuz varsa oradan gelecek reklam tekliflerinden ve loncasını getireceğini iddia eden kişilerden uzak durmanız.
DC üzerinde verdiğiniz hiçbir reklamın geri dönüşü olacağını düşünmüyorum.
Lonca liderleri gidip hiçbir VSlik server sahibine mesaj atmaz bugüne kadar görmedim atıyorsada 10 kişiyi geçmiyordur ya da para koparmaya çalışıyordur. Parayı hiçbir zaman önden göndermeyin eğer anlaşırsanız bile bu tarz kişilerle.

---Büyük serverların sunucularına girin ve çekinmeden lonca liderlerini mesaj ile davet edin, eğer ücret verebiliyorsanız ücret teklif edin ya da yapacağınız turnuvanın ödülünden bahsedin geleceklerdir
Turnuvaya oyunda kalma süresi sınırı koyabilirsiniz son gün turnuva ödülü için girip başka loncalar almasın diye. İlk günden hafta sonuna kadar oyunda düzenli vakit geçiren loncalar katılabilir diye bir kural koyun.
Savaşlarda bulunun ve videoya çekin. İki tarafında video çekmesini isteyin video çekmeyen bir taraf olursa kazansa bile saymayın. Bu kuralları en baştan yazın ve okutun.
3 kuruş için hile açan loncalar var ve adı çıkmış loncalar var farklı isimlerle giriyorlar servera yakalayabilirsiniz onları umarım.

---Youtuberlara çok dikkat edin YTAvatar VSlik server için iyidir ona reklam verebilirsiniz tanıtım videosu olarak. Onun dışında Tiktokçu lazım canlı yayın yapan araştırıp bulun hangisi çok izleniyor. Bu tiktokçular sayesinde baya EP satışı oluyor.

---Sahibi olduğum forumumda ücretsiz olarak tanıtım konusu açabilirsiniz.
https://pvpers.gg/forumlar/metin2-server-tanitim.50/

Sorunuz varsa cevaplarım yolu 2 kere gittim geldim. Para kazandırır zarara girmezsiniz dediğim *********** tayfaya ve yanlış reklamlara yönelmezseniz.