google anayltics in kullanıcılara verdiği yeni kod bile <!-- içermiyor
yüzlerce site <!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin
bu tarz footprintler barındırıyor
tek mesele footprintte değil, wordpress in backendinde çok saçma sapan şeyler çalıştığı için ağır kalıyor, öne çıkamama nedeni de bu aslında ama daha fazla teknik bilgiye ücretsiz giremiyorum
evet wordpress devri bitti ve yüzlerce sitede denedim, tüm deneyimlerimi paylaşmak zorunda da değilim
eğer bunu ispat etmek isterseniz bir wordpress site açın bir konu belirleyin, ben de özel yazılım ile gireyim aynı alana ve inceleyelim
eğer kabul etmezseniz de başka mesaj görmek istemiyorum, iyi geceler
Bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek ki. Birde ben ne kadar kibar davransam da insanlar artık direk bir saldırı ile karşıma çıkıyor. Wordpressin sahibi değilim ben

Sadece insanların yanlış yönlendirilmesine karışıyım.
Senin bir şeyleri başaramamış olman o sistemi direk bitmiş gibi bir yaklaşıma girmeni gerektirmez. ( Başaramamayı da üstüne alınma benimde başaramadığım bir çok konu var )
Tecrübelerini ve teknik bilgini ücretsiz paylaşmayacaksan o zaman bir anlamı yok. Düz dünya teoricileri gibi bir konuma geliyorsun.
İstediğin testi yapabiliriz bir konu belirleyip Wordpress ve özel yazılımla test edebiliriz. Ama bu yine kesin sonuç vermez. İkimizden birinin seo bilgisi daha üst düzey olabilir. İçerik yazma kabileyeti daha iyi olabilir vs. gibi bir çok farklı nokta var. Birde bunu 1 er sitede test etsekte yine bir anlamı yok. Bunu yüzlerce sitede yapıp test etmek lazım. Uluslararası seo firmaları var bunlar çeşitli toollarla yüzbinlerce siteyi analiz edip çıkarımlarda bulunabiliyorlar. Ancak o zaman bir anlamı oluyor bu testlerin.
Ben şuan wordpress ve google sayesinde evimi geçindiriyorum. Ben bunu yapmaya devam edebiliyorsam bence sistem bitmemiştir

20 yıldır seo ile haşır neşirim. Seo da her sene bitiyo mesala. Her sene seo bitti postları açılıyor. Şimdide sıra wordpress e geldi sanırım
Bu arada yazılım bilmiyoda değilim. İyi bir frontend bilgisine ve kendime panel yapabilecek seviyede php bilgisinede sahibim. Ama wordpress ve özel yazılım arasında ben hiç bir zaman bir fark göremedim.
Şuan sıkıntı wordpress değil sıkıntı şuan Googlenin ta kendisinde. Ama google bunuda aşabileceğini düşünüyorum.