Viyol v şeklinde çıkan aşşağı düşüyor ancak şu hazinesinin üstüne düşenleri mecburen aşşağı indirdiği m'den açıp kapatmam gerekiyor birde hocam makinenin içi çok pis kirlendi ve kokmaya başladı o yüzden zarar gelir diye çıkarmayı düşünüyorum nasıl yapayım
Hocam bayram üzeri olduğu için gittiğim birçok Pet Shop kapalıydı o yüzden ise vitamini ve yeni bulamadım bunlara verebileceğim yem olarak ne var sizce ayrıca içlerinden birkaç tanesinin de ayakları ayrı yürüyemiyor kimisi yerden kalkmıyor onlara ne tür bir şey yapmalıyım
Ölenlerin birkaçı direk yumurtadan çıkınca 10dk içinde öldü birde sizce tüyleri kuruyanı başka yere almalımıyım
ayrık bacak için aparat ve lastikle tedavi sağlanıyor. hasta olanları şimdi ayır, nem-ısı dengesi büyük ihtimalle sağlanmamış. +kuluçkadan erken çıkarmışsın. ben haşlanmış yumurta veriyordum, vitaminli civciv yemi bulabilirsen onu ver. fazla yumurta vermek iyi olmuyor. haftada bir ideal olur. yem olmadığı için ekmek ufala yumurta falan ver. 2 aylık olana kadar kesinlikle palet yem verme, civciv yemi yesinler. bayram tatili bitene kadar dediklerimi yap. sonrasına sularına eklemek için vitamin ve vitaminli civciv yemi al. bazıları aşı niyetine hap koyuyor sularına orası sana kalmış. bu hayvanlara soğuk işlemez (gelişim tamamlandıktan sonra) ama bakteri ve kötü koku direkt hasta eder. aklında bulunsun.