ben sadece mesaj atıyorum
3 telefonla yapıyroum bu işi hepsinin farklı hattı mecut
sabah sadece elle mesaj attıgım bir telefonum vardı günde 10-15 kişi yazarım yazmam içinde 4-5 hesap ekli telefonun hiç mesaj attımadıgım sayfaya kadar kapattılar
bugun aksam da diğer 2 telefonum da bululnan tümü sayfalar gitti
o kadar salakca bir sistemleri vardı ki kadın fake hesabına erkek pasaport atıyoruz kabul ediyorlar
acıyorlar
ama o pasaportun gerçek kendi kisesel sayfasına atıtyoruz kapanan sayfayı komple kapattılar
insanlarla artık dalga geciyorlar bence reddit bir sürü konu var abd bir çok kişi mahkeme vermiş küçük davalar gibi bişey varmış mahekme verir vermez acıyorlarmış insanların sayfaları sistemi düzeltmek yerine herkes çok şikayetci bu konuda
cogu kişinin kisisel veya ürün sattıgın sayfasını bile durduk yerde kapatmıslar
aslında bu konuda müzdarip olanlar topluca bir dava açsak güzel olur yada imza gibi bişey toplasak
sürekli sayfakar kimliği düşürmesida sacma kardeşim ben sana atmısım 1 kere kabul edip atmıssın 20 dk geçiyor geçmiyor tekrar kapatıyorsun oda sayfa hiç bişey yapmadıgın halde kapatıyorlar tekrar aynı şeyleri istiyorsun aynı şeyleri atıyoruz
bu sefer red edip komple kapatıyor herhangi iletişime gecilecek bir yer yok illa para verip verefied alacsakın müşteri hizmetleri diye bişey yok
kimilk işi içinde pasaport boşuna para vermeyin deidğim gibi erkek pasaport ile kadın fake sayfasını açtım bugun 5 hesap
tek dikkat ettikleri şey galeriden aynı resmi atmayın yapay algılıyor aynısı oldugu kapatıyor aynı kimlik veya pasaport ile her defasında yeni resim çekin acılıyor
benim kapanan sayfalarda cinsiyet uymuyor dogum tarihi uymuyor isim uymuyor genede açtılar
biraz uzun oldu ama hakkınız helal edin.