Önümde 2 yol var.
1) En son 9 yıl önce uğraştığım ondan sonra hiç uğraşmadığım Youtube işine dönüp film özet kanalı yapmak var.
Ama her bir video bir günümü alıyor.
Önce filmi izliyorum. Sonra özet metni düzenliyorum. Sonra özet metnini seslendiriyorum.
Sonra seslendirmenin her bir süresine uygun film sahneleri ayarlıyorum. En sonunda montaj yapıp videoyu elde ediyorum.
Ve her bir video bir günümü alıyor. Ve bilmediğim uzun zamandır denemediğim bir sektör Youtube işi.
2) Elimde güzel bir teknik analiz kursu var. Benim Türkçe olarak gördüğüm en iyi kurs. En son kursun %25 ini bitirmiştim zaten.
Sıkılıp bıraktım. Bu sefer başlar isem, asla yarıda kesmeyeceğim.
Kurs toplam süresi 10 saat. Ama ben tüm günümü bu işe ayıracağım için, 3 4 ayda sular seller gibi öğreneceğim.
Kurs bildiğiniz diğer şahısların kurslarına benzemiyor. Harmonik formasyonları en iyi şekilde anlatıyor.
Ve bu ikinci yolu seçersem, kriptoda zaten halı hazırda bir ev parası yatırımım var.
2 3 yıl önce 2 ev parası yatırmıştım. Şuan elde bir ev parası var. Düzgün teknik analiz sistemi bilmediğimden, Onlarca fırsat geldi geçti. Satamadım coinleri.
Örnek harmonik formasyonlar bilseydim. Ona göre satsaydım, Şuan altcoinlere boğa gelmemesine rağmen elde 5 6 ev parası olurdu.
Elimde zaten ciddi yatırdığım paramda olduğundan bana ikinci yol daha mantıklı geldi.
Sizce hangi yolu seçeyim.