Özgün olarak en az 600 kelimeden oluşan ve Rankmath seo da 80 üzeri makale hizmeti alınacaktır. Makale ile ilgili en az 3 adet görsel hazırlanacaktır.
Yapay zeka istemiyorum. Yazılan yazılar panelde ayarlanarak zamanlanacaktır. İşin sürekliliği vardır. Lütfen her yüz kelime fiyat teklifi veriniz. Fiyat tekliflerini sadece watsapp tan kabul edeceğim.

Watsapp: 0507 0ellidokuz 53seksenbir

NOT: Sizden ricam işi bilmeyenler beni rahatsız etmesin. Kendini öve öve bitiremeyen ve zamanımı çalan kişilerden bıktım.
Makale işi veriyorum Ticaret ahlakı olmayan kişiler bu işi alıyor. Üç günde yapılacak iş 13 güne çıkıyor. Bu tarz birşey ile karşılaşırsam şikayet hakkımı saklı tutuyorum. Bu işi profesyonel olarak yapanlar ulaşırsa referanslarından sonra çalışmaya karar verirsem toplu alım
yapıp süreklilik sağlayacağız. Lütfen forumu ayağa düşürmeyelim. Ciddi kişiler ve profesyoneller ulaşsın.

İlanım yine ticaret ahlakı olmayan biri yüzünden aktif isteyen bana watsapp tan ulaşabilir...
Not: Herşeyde anlaştık 2.gün engelledi gitti. Sizden rica ediyorum zamanımı çalmayın.