Degerli arkadaşlar,
2018 den beri Kiminizle ticaret geçmisimiz olmuştur Yeniceri, sazlon... ve bircok moderatör arkadasimiz ile.
Kiminizle muhabbetimiz olmuştur. Kiminizle aynı sektördeyiz.
Sizlerle bir konuda istişarede bulunmak istiyorum;
Malumunuz NEGATİF ticaret puanı verildiğinde mağdur eden kişi para iadesi yaptığında sizlere bildiriyor. Siz de teyit edip negatif puanı siliyorsunuz. Bunu suçlamak minvalinde dile getirmiyorum. Sonucta sizden de istenen forum kuralı bu. Ancak, para iadesi yapilsa bile bazen ciddi anlamda elzem olan zaman kaybına sebep oluyor ki 10 tane negatifi olan uyemiz 10 kisinin parasini geri öderse forumda eksi almamış göründüğü icin guvenilir kisi olmuş oluyor. Halbuki bizler bu gecmisi görsek once iş sonra ödeme yolunu seçeceğiz haklı olarak.
Bu kuralın gozden gecirilmesini, belki Coşkun bey ile de mümkünse görüşülmesini rica ediyorum. Son zamanlarda bu durumdan kaynaklı sorunlar sizin de malumunuz oldukça arttı. Geri ödeme yapmak etik kurallar geregidir zaten ama bu kisinin ticarette guvenilir oldugunu gostermez. Cok acil denilen ceviriler geliyor. Odemesini peşin aldığımı varsayiyorum. Aksama hazir diyorum. Akşam arazi oluyorum. 3 gün sonra iade saglayip sizlerden negatifimin silinmesini istiyorum. Ve forumun bana guvenmeye kaldigi yerden devsm etmesini saglamiş oluyorum. Bunun gozden gecirilmesi sizlerden ricamdır.
İlginiz için teşekkür ederim.