Merhaba,
Bir çok vergi mükellefi gibi çalıştığım kurumda da ön muhasebe programı kullanılıyor. Hali hazırda kullanılan yazılımı, 2017 yılından bu yana kullanıyoruz ve yazılım gün geçtikçe ilerleyeceği yerde gün geçtikçe sürekli hata veren, teknik destek birimi ile akraba olduğumuz, müşteri hizmetlerinin bizi kale almadığı bir çöp yığınına dönüştü. Dış görünüşte ve reklamlarda her şey yolunda ancak işin arka tarafı hiç iyi değil ve yakın zamanda da düzelecek gibi durmuyor. 2 hafta içerisinde teknik servisle 26 defa telefonda konuşmuşum, her bağlanan görevli programa giriş yaptığımız .exe dosyasını değiştiriyor; görüştüğümüz sorun çözülse de bir kaç gün önce çözülen sorun geri geliyor. Ellerinde kaç farklı programa giriş dosyası var ben artık saymayı bıraktım.
Aşağıda özelliklerinin bir kısmını listeleyeceğim ön muhasebe programına ihtiyacımız var. Yukarıda yazdıklarımdan ötürü rica ediyorum önerdiğiniz programı KENDİNİZ KULLANIYORSANIZ paylaşın. Aksi hale kulaktan dolma bilgilerle önerilen bir programı denemekle vakit kaybetmeyelim.
Aradığımız Özellikler;
- Cari Hesap Sistemi (Cari Bazlı Fatura, Tahsilat, Ödeme ve Sipariş Takibi)
- Stok Takip Sistemi (Barkod Desteği, Alış/Satış Fiyatı Belirleme, Faturadan Kar-Zarar Hesabı)
- Cari Hesap ile Entegreli Çek/ Senet Takip Sistemi (Alınan/Verilen Çek/Senet Takibi, Alınan Çeklerin Cirolanması)
- E-Fatura Desteği (E-Fatura/ E-Arşiv/ E-İrsaliye Oluşturabilme, Görüntüleyebilme, Toplu Olarak İndirebilme)
- Öde-al E-Fatura POS Cihazı ile Entegrasyon
- Cari/ Stok/ Sipariş sistemlerinin her birine Excel ile veri giriş/çıkışı
- Program modüllerinin PDF veya Excel formatlarında raporlanması (Cari/ Stok/ Sipariş Dökümü vb.)
- Online Erişim
- Ulaşılabilir Müşteri Hizmetleri ve Teknik Destek
Aradığımız Özellikler yaklaşık olarak bu kadar, bu özelliklere sahip program önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar