Lise 3 zamanı yani takriben 16 yaşındayken bu işlere başladım. 14 yıl olmuş hemen hemen. Ailem memuriyet odaklı veya yüksek eğitim başarısı olan bir ailedir kardeşlerimin hepsi Türkiye'de çok başarılı noktadalar. O zamanlar da çok başarılılardı okullarında. Ben ise internet sitesi, tasarım, hosting onlarla kafayı bozmuştum bedavasitem.tr.gg, .tk domainler günde 12-13 saat bu işlerle uğraşıyordum. Derslerim berbattı. Babamdan bu işlerle uğraştığım için sevgisel dokunuşlar yediğim çok oldu, ''boş işlerle uğraştığımı, bilgisayarda zaman öldürdüğümü, çok pişman olacağımı'' düşünürlerdi. Onlara da hak veriyorum hiç bilmedikleri şeyler. Dediğim gibi çok sevgisel dokunuşlar yaşadım Elbette kötü niyetli değildi bunlar . Neyse yıllar çok geçti pes etmedim şimdi babam şirkete geldiğinde ''oğlum her şeyi sıfırdan yaptı, ben zamanın da boş işlerle uğraşıyor sanıyorum şimdi mühendislerden çok kazanıyorlar, kaç çalışanı var, şöyle yapıyor böyle yapıyor...'' diyor. Arkadaşlarına anlatıyor hep Bana ''sen meğer boş işlerle uğraşmıyorsun bilemedik...'' diyor. Siz de durumlar nasıl? Aileniz ilk zamanla şimdi aynı mı?