ridvanerol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir sorun yok böyle bir arkadaşım var sürekli gidip geliyor hatta 30 yaş üstü
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi yoklama yapsanız bile ancak Kasım celbi gidersiniz diye tahmin ediyorum. Yoklama yaptırmanız sizin için daha mantıklı olabilir. Şahsi fikrimdir, Askerlik şubesinden bilgi alabilirsiniz.
MertcanAsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkar hocam. Abim iki ülke gezdi.
enteresans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoklama kaçağı kaldıktan sonra belli bir düre geçince kişiler sistem tarafından otomatik olarak kaçak durumuna düşer ve TC. kimlik numaraları kolluk kuvvetlerinin ekranına düşer. Normalde bu kimlik numarasına çıkışta dikkat ederse polis, çıkamazsınız.
Amaaaa burası Türkiye ve burada işini gerektiği gibi yapan kimse olmadığı için "çıkamazsın" demek yanlış olur.
tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkabilirsiniz. Artık öyle eskisi gibi kaçak aranıyor durumları yok. En fazla GBT kontrolünde yoklama kaçağı olarak gözükürsünüz ve Polis memuru size bir form doldurtup 15 gün içinde askerlik şubesine gidip işlemlerinizi başlatın der. 15 gün sonra yine GBT kontrolünde yoklama kaçağı olduğunuz çıkar ve yine form doldurtup askerlik şubesine gitmeniz söylenir. 32 yaşında yedek astsubay devrem vardı.
delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 5 kere çıkıp girdim. hem de Bakaya iken. ( yoklama kaçağının üst versiyonu )
Hakkınızda Mahkeme kararıyla yurtdışı yasağı olmadığı sürece hiç birşey olmuyor. Ama sınırdan girişte bir ihtimal tutanak imzalamanızı isteyebilir. benim2 kere istediler. orada da imzayı atıp geçiyorsun.
Cevap veren herkese teşekkür ederim tek tek