kahnimrus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fabrikada ve evimin önünde Hikivision kullanıyorum. Fiyatı bir tık daha yüksek muhtemelen ama gece görüşü dahil güzel görüntü sunuyor.
FriendOfGhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim ev bahçeli. hkvision kameralar aldım 6 tane. network kamerası, kablolu. wireless bana uymuyordu. aynı markanın AV kamerası da var, bir kutu ile monitöre bağlı ve televizyonun izerinde duruyor, geleni geçeni her an görebilmek için. AV kamera alma derim, ip'ler çok iyi gösteriyor. gece görüşü biraz zorlayabilir, onu da hareket sensorlu led flood aydınlatma ile çözdüm. kameralar networke giriyor. bir de 24 saat açık eski bir laptop var üzerinde homeasistant denen ücretsiz yazılım çalışıyor. bu yazılım aynı zamanda benim evin ışıklarını, sulama sistemini falan da kontrol ediyor. mobil tarafı da var. sadece kamera dersen onun da mobil tarafı var sanırım, bir yazılıma ihtiyaç duymadan takip edebiliyorsun. güzel çalışan bir hareket dedektör sistemi var bu kameraların, ekranın belirli bir alanını seçip sadece orada hareket algılama yapsın diyebiliyorsun.

özetle hkvision güzel kamera. sağlam. hatta ben iç mekan kamerasına 3d yazıcıdan göldelik yağmurluk gibi birşeyler yapıp balkonda kullanıyorum üç sene falan oldu herhalde. AV kamera alma, zorlar ve işine yaramaz. hkvision'un hangisini alsan iyi de okudum araştırdırm. bir de sd kartlı kameraları var aynı markanın. hareket görünce kayda başlıyor, hatta hareketten üç beş saniye öncesinden kaydı başlatıyor. böyle bir güzellik yapmışlar. hareket olunca cebine mesaj falan gelebiliyor. ben telegram'a mesaj göndertiyorum, ama benimkisi bir tercih. cloud kamera alma, aman diyeyim. hem sürekli para tırtıklıyorlar hem de upload olayı kasıyor. herşeyi önce kendi serverlarına oradan da sana yolluyorlar, bende var birkaç tane, hiç memnun kalmadım. bir süre sonra desteği falan da bitince kamerayla başbaşa kalıyorsun, cloud olmadan da çalışmıyor, kucağında patlıyor. bazen de cloud kameraları ip kamera diye satıyorlar, sakın düşme derim ben.

youtube'da bolca inceleme var.

haydi kolay gelsin...
teşekkürler hocam sizin kullandığınız marka modelin internette satışı varsa link paylaşır mısınız lütfen