Merhabalar,

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Bu konu yorumlarda SMM Panel reklamı verme konusu değildir. Lütfen yorumlarda kendi reklamınızı yapmayınız. Ben sadece hacmi yüksek site sahibi dostlarımıza seslendim. Belki birine yön verirsek devamı da gelir.

Bir paket satış sitesi sahibi olarak biraz dert yanmak / iç dökmek istedim.

Yaklaşık 1 aydır 10-15 arası gerek forumdan gerek yurt dışı sitelerden tavsiyeler üzerine bir çok site denedim. Hepsi zincirleme şekilde aynı servisleri kullanıyor hatta çoğu ismini bile değiştirmiyor. Herkesin bir " CHEAPEST " Başlığı var ama kimse " CHEAPEST " değil.

Az çok araştırma yaptığım da ise Yurt Dışına hizmet veren sitelerinin çoğunun Türk sahipleri olduğunu gördüm. Bundan kesinlikle bir şikayetim yok harika bir duygu, gururlandım.

Fakat burada içler acısı bir durum var ve bunu belirtmeliyim. Sitelerin %90 'ının Örneğin " Tiktok Takipçi" servisi için 10-20 Kategorisi ve bu kategorilerin altında ise servislerin olduğunu görüyoruz. Ama ne yazık ki bu kategorilerin çoğu servisleri çalışmıyor ve kategoriler kapatılmıyor.

Açıkçası artık ne servis ne sağlayıcı arıyorum. Öyle bir sisteme döndüm ki bir adet hesap oluşturdum ve önce o hesaba sipariş girip servisi deneyip öyle satın alıyorum.

Hiçbir tanesinin ne düzgün bir desteğini nede dört dörtlük sitesini dizdiğini gördüm.

Bu ay askerde olacağım diğer ay döneceğim. Nasipse döndüğümde oraya günlük kontrol ettiğim, servisleri test ederek eklediğim bir SMM Açıp sadece paket satış yapan kişilere hizmet vermek istiyorum. Kimse benden hizmet almazsa bile bunu yapacağım. En kötü kendi Paket Satış siteme API bağlarım.

Buradan seslenmiş olalım, meşhur yabancı SMM Tanıtım sitesindeki %90 SMM Panel sahipleri arkadaşlara;

Umarım hepinizin işleri daha iyi gider fakat destek ekibinizi, sitenizdeki kategorileri düzenlemedikçe sadece birbirinize API sağlayıp zincirleme şekilde kötü hizmetleri birbirinize dağıtacaksınız.

Herkese iyi forumlar.

CHEAPEST - Hight Quality - Ultra Fast- BEST ON THE WORLD !