Saul4Goodmann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
toplam 50k Limit var hocam (şuanda 3k kullanılabilir)

yeni kart alıp atlatsam daha iyi olur diye düşündüm ama bankalar veriyorda toplam limitim geçiyormuş ondan başka kart alamıyorum limitde artmıyor
Yeni kart almanız çözüm yaratmaz hocam, mevcuttaki kartların limitin ödeme yaparak yükseltmeye bakın.
Kredilerden uzak durun, kredi kartı borcunu ödeyemeseniz bile, 3 ay vaktiniz var, arka planda faiz işlesede, krediye göre çok daha uyguna gelecek, banka sizi arayıp korkutabilir, kanunen 3 aydan önce bir şey yapamazlar, bankaya selamımı iletin.
Dolandırılma mevzusunu unutun, banka ödemeyi onaylasa bile, süreç uzun olabiliyor, ordaki para haziranda veya temmuzda gelmeyebilir, belki ağustosta gelir, bilemeyiz, ve kart ödemesi yaptıkça, kartların limitini bankacılık uygulamasında düşürün, yani bir bankanın farzediyorum kartında 10k limitiniz var, 10k da borcunuz var x bankaya, 1k ödediniz, 9k borcunuz var, kart borcunuzu 9k düşürün, mümkün mertebe kart sayısı 1 i geçmesin, 1 bankada 1 kredi kartınız olsun hocam, emin olun diğer taraftaki bankalarda 1k düşürdüğünüz de limitiniz en az genelde 2k artıyor artması tabi hemen olmuyor ayrı konu.

11 Ağustos okulum, stajım bitiyor, bim şok a101 vs. çalışmaya başlasam 11 Eylül de 22K alacağım diye düşünsek
demişsiniz, bim çalışanlarına minimum şuan 33k maaş veriyor hocam, a101 en düşüğünü veriyor, şokta 30k civarlarında veriyor diye biliyorum.
Eğer kamu bankalarına borcunuz varsa, aslında kart atlatması biraz daha kolay.
Ancak bir excel tablosunda, hiç para gelmeyecek gibi ,tamamıyle çalışarak maaş vs ödemelerine göre hesap yapmanız gerçekler açısından daha uygun olacaktır, zamanında çok büyük borçlar kapatmış biri olarak söylüyorum, kesinlikle kredi çekmeyin, esnek hesap limitlerini zorlayın veya bırakın borcu ödemeyin, 3 ay vaktiniz zaten var.