Merhaba arkadaşlar youtube hesabımı yeni açtım 1 hafta oldu videoları yükledim planladım işte ne öneriyorsunuz acaba hazıran ayını mı beklemelimiyim yada önerisi olan var mı ?
İlk Mail
Gelişmiş özelliklere erişim kazanmak için 19 Haziran tarihinde yeniden başvurabilirsiniz
Daha önce YouTube politikalarını ihlal etmiş olabileceğinizi düşündüğümüzden gelişmiş özelliklere erişmenize izin verilmedi.
Topluluğumuzu korumaya çalışırken bazen hata yapabiliyoruz. Bu kararı yeniden gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorsanız 19 Mayıs tarihinden önce itirazda bulunarak gerekçenizi açıklayabilirsiniz. İtirazların çoğu 24 saat içinde incelenir.
Gelişmiş özelliklere erişim kazanmak için 19 Haziran tarihinde yeniden başvurabilirsiniz.
Politika boşluklarından faydalanmaya çalıştığınız doğrulanırsa hesabınız kapatılabilir.
2. gelen mail
Gelişmiş YouTube özelliklerine erişiminizi kaybettiniz
Gelişmiş özelliklerin yeniden etkinleştirilmesine yönelik itirazınız kabul edilmedi. Daha önce YouTube politikalarını ihlal etmiş olabileceğinize dair şüpheden dolayı hesabınız kapatılabilir.
Üyelerimiz için güvenli bir topluluk oluşturmak bizim önceliğimizdir. Lütfen Topluluk Kurallarımızı inceleyin.
Kanalınızın son durumu nedir acaba