Bu konuyu pos firmaları arasında karar vermekte zorlanıp konular arasında gezerek bilgi sahibi olmak isteyen kişiler yararlansın diye açıyorum, tamamen kendi deneyimim.
Yaklaşık 8.5 aydır kullanıyorum, ilk başta anlaşma yapabilmek için her şekilde olumlu cevaplar veriyorlar fakat sonrasında hiçbir sözlerinin arkasında durmuyorlar. 8.5 Ay önce 7 iş günü blokeli, 3 bilmem kaç küsur komisyonlu anlaşmıştık, bloke süresi çok fazla olduğu için 1 ay sonra revize talep etmiştim ve bana "bir kaç ay kullanın sonrasında revize ederiz" şeklinde cevap vermişlerdi. Bu konuşmalarda genelde ertesi gün bloke şeklinde taleplerim oluyordu ve hepsinde, kademeli kademeli ilerleyelim, yapabiliriz şeklinde konuştular.
8.5 aylık süreçte, 2 ay sonra 5 iş günü yaptılar. 6 Aydır hiçbir şekilde süreyi indiremiyorum, şu ana kadar bine yakın satış gerçekleşti, 1 tane bile banka itirazı olmadı, 1 tane hakkımızda şikayet yok. Bloke süresini revize etmelerini söylediğimde ise "Kargo süresi uzun olduğu için yardımcı olamıyoruz" şeklinde cevap veriyorlar. E o zaman siz bana ideal kargo süresini söyleyin ve o kargo süresi için ne kadar bloke süresi tanımlayacağınızı söyleyin ona göre kargo süremizde iyileştirme deneyelim dediğimde ise cevap alamıyorum, saçma. Sesli konuştuğunuzda satış temsilcileri her dediğinize olur yaparız diyorlar fakat çalışmaya başlayınca ses yok.