Bu ülke nasıl düzelir biliyor musunuz? Koltuğundan vazgeçemeyen, utanmaz, yolsuz herkesi siyasetten uzaklaştırıp eğitim seviyesi düşük halka fanatiklik yerine gerçekleri idrak ettirince anca düzelir. Burada birbirinizi yemenizin hiçbir anlamı yok.
Şu ülkede yaşananlar başka ülkelerde yaşandığında okuduğumuz şeylerden birisi istifa haberidir. Kaç milyar dolar zarara uğradık, kaç bin insanımız, çocuğumuz öldü, bir kere istifa haberi okumayı bırakın adaletin düzgün tecelli ettiğini görmek bile nasip olmadı. Sağcısı, solcusu aynı yolun yolcusu. Siz gerçekten ideolojilere göre hareket ettiklerini mi düşünüyorsunuz? Hayır, hepsi kendi çıkarını düşünüyor hepsi güç ve para peşinde.
Halkın akıllı olup kendi çıkarlarını gözetmesi gerekiyor. Yanlışa doğru, doğruya yanlış demeyin artık. Biraz adaletli olun takım tutar gibi siyasi parti desteklemeyin. Giden gitsin, gelen de gitsin ki daha iyileri gelsin. Halka hizmet edecek insan seçiyorsunuz, kul olacağınız liderler değil. Bu ülkenin acilen parlamenter sisteme dönüp açık bir biçimde gruplaşan ve kendi çıkarını göz eden grupların dağıtılması lazım. Bir ülkede bir çıkar göz edilecekse bu halkın çıkarı olmalı. Her hafta ben skandal okumaktan sıkıldım içim baydı artık.