Evet sonradan dönerek iftiracı pardon itirafçı oluyorlar

Tıpkı dönme dolaplar gibi

Daha öncede özel yetkili Zekeriya ÖZ'den razıydınız

Sahi nerede eski özeli yetkili savcılarınız ve avukatlarınız
Gözünüzün önünde olaylar olsa, suç XX'te değil diyecek kadar at gözlüğü takarak yaklaşmışsınız olaylara.
Maalesef size birşey anlatamayız bu noktadan sonra.
Provokasyon yapıyolar dediğiniz adamları özgür özel geçenlerde meydanlara çağırıp, meydanlarda chp'ye destek verdikleri için teşekkürlerini iletiyordu noldu sahi ?

2 günde provokatör mü oldular ? Disk sizin Allahınız değilmiydi ya noldu ?

Kendi içinizdeki muhalifler bile dönüş hızınıza yetişemiyo. 2 gram eleştriye gelemeyen, sorgulamayan tiplersiniz. Başkalarına sorgula, eleştir derken aynı çukurda kendiniz yüzüyosunuz.

Ağır bi durumun içindesiniz ve nasıl çıkacağınızı bilmiyosunuz. Tüm tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışıyosunuz. Komediii
Disk'e de sarı sendika diyorlar şimdi. Hahahaha.
Yav bunlar belediyeyi yönetemiyor, ülkeyi nasıl yönetecek? İktidarın en büyük şansı alternatifsizlik. Beceriksiz ve basiretsiz muhalefet.