Sizin gözünüz kör ben anladım. Kayseri BŞB'de arkadaşım çalışıyor. Aldıkları maaş memur maaşı kadar. Mesai yaparlarsa geçiyor. Sizin derdiniz belediye vs. değil. Tek derdiniz ülkenin başında Allah, peygamber diyen bir zatın olması.
Şuan İzmir'de olan olaylardan haberin var mı senin
Hocam konuya gireliden beri zaten bir değişik konuşma yapacağınız ilk mesajdan belli. Ben bir 19 yaşında genç olarak bana herhangi bir şekilde mevcut iktidarı savunmayın. Gidin savunacaksanız da siyaset yapmayın diye yazan ilk siz burada yapmayın. Öyle bir kör olmuşuz sizin deyiminizle benim babam iş yerinde yıllarca çalışığ emekli olunca aldığı para bile bir 2. el araç alabilecek durumda değil. Ve bu adam yıllarca çok zor bir meslekte çalıştı. Asgari ücret 22k gidip senin savunduğun kulvar ise hesaplarken kirayı 5k dan hesaplıyor. 5K ya sana tek oda belki zor verirler büyükşehirde. Bu yaşımda bu kadar ekonomik zorluk gördüm ya ne diyeyim artık. Hatay depreminde ve ülkemizin geçirmiş olduğu geçmiş yıllardaki afetlerde de durum cabası. He birde bana şimdi dinsiz vs demeye de kalkma boşu boşuna ondan karşısınız deme. İnancım kendime ait olmakla birlikte, elhamdülillah Müslümanım. Sözümü de geçen gün Cuma namazında hutbede dinlediğim şu söz ile bitireyim. Bir vakıfta yardım amaçlı toplanan maddi yardımlardan kendi çıkarları amacı için harcayan kişiler günah işliyorlardır. Konuyu siyasete çeken ilk kişi tamamen sensin.