Anlattıklarıma inanmayabilirsiniz,şahsen başka birisi yaşasa inanmazdım anlatıyorum.
1 2 gün önce annemin bir kuzeni mezara ekmek için çiçek alıyo, aldığı çiçekleride kardeşine veriyo al bunları bizim ailedekilerin mezarına ek diyo, kadında gidiyo babasının mezarına vs ekiyo sonrada dedemin mezarına geliyo(dayısı oluyor)
Dedemin mezarına çiçek ekmek için kazarken poşete sarılı birşey buluyor derinde, büyümü acaba diyo alıyo eline açıyo bunu (biraz fazla cesur kendisi )
İçinden bir bıçak çıkıyo ve üzerinde yazılar var ne olduğu belirsiz. Dayımı arıyo telefonla (kuzeni oluyor)
Gel babanın mezarında böyle bişey buldum anlamadım ne olduğunu. Dayımda yanına tanıdığı bi hocayı alıp mezara gidiyo,hocada büyü olduğunu ve bütün ailenize yapıldığını,küsmenizi,hastalanmanızı vs isteyen bir büyü diyo. Ve bunu koyalı 1 seneden fazla olmuş diyo. Bu arada dedem 1999 yılında rahmetli oldu,hoca eski mezarlara yapılanların çok daha kötü olduğunu söylüyo, kimin yaptığını bilmiyoruz tabiki. Şimdi diyeceksiniz ki gerçekten varmıydı aile içi sıkıntı diye. Dayılarım birbirleriyle küsler, daha geçen gün kalp rahatsızlığı yüzünden hastanede yattı ve bu ilk değil daha öncede sürekli hastanelik oluyor bu sebepten, yengelerimde çok zor geçen ve hatta nerdeyse iyleşmeyen ciddi hastalıklar var, yaşlarıda çok yok bu arada 40 50 arası, 30 yaşlarında bir kuzenim var kendisi yakında zamanda bir kas hastalığına yakalandı, 2 çocuğu var bir tanesi henüz 4-5 yaşlarında ve geçen sene bu yaşta çocuğa panik atak hastalığı konuldu, borç durumlarıda var, yani kısacası gerçekten büyü ile mi alakalı bilmiyorum ama bunların hepsi yaşanıyor. Elimde bu büyünün fotoğrafları var ama burda paylaşmayacağım. Bu işleri bilen hocalar varsa gösterebilirim tabiki.
Gelelim bu olayın devamına;
Bu büyüyü bulan kadın ertesi gün bidaha gidiyor mezarlığa ve dedemin mezarının yanında yatan başka bir akrabasının mezarını kazıyor.( neden gidip kazmayı seçti bilmiyoruz hissetmiş resmen)
Ve şaka gibi bu mezarda da çıkıyor bir büyü.
Bu sefer içinden 2 adet tahta kaşık çıkıyor.üzerinde bir erkek bir kadın vesikalıkları var,suratlarını karalamışlar veya yakmışlar,
Kaşığın üzerinde de yine anlamadığımız yazılar var.
Kadın biraz fazla cesur demiştim alıyo bunu yanına.
O mezarın arkasında başka bir yeri kazıyor ( çok küçük bir ilçe olduğu için akraba sayılırlar yabancı değil)
Ve film gibi ama yemin ederim ordan da muska tarzı bişey buluyor.
Üzerinde türkçe şekilde bunu mezarlığa göm yazıyor.
Ama sanırım gömememişler çünkü üst taraflarda bulmuş bunu.
İçinde yine anlamadığımız yazılar var fakat mezar bizim olmadığı için onları sormamışlar hocaya.
Bunların fotoğraflarını çekmiş bu arada ve bende duruyor şuan,dediğim gibi buraya atma taraftarı değilim.
Gerçekten başka biri anlatsa inanmazdım çünkü yaşanmadan inanılacak şey değil.
Film gibi resmen.
Kimin yaptırdığını bulmamızda imkansız tabiki ama az çok tahmin ediyo herkes.
Günahını almayalım yinede
Fikirleriniz nedir? Bu konuları iyi bilenler yorum ya