bursasporr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanılan ilacın belki dozu fazla olabilir sinir stres olabilir.
Sinir stres te olabilir ise ben 3 gün önce çok sinirlendim bi olaya kafama çok taktım başım ağrıdı hastalandım hatta o yada b12 o zaman
Heser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı anda çok fazla şey tetiklemiştir, yediğinden içtiğinde tutta b12 ye kadar. Yani bardağı taşıran son damla değildir diye bir söz var. birde elini oraya sürtüp bakterileri mikropları salıp deriyi tıkadıysan, bağışıklık sistemin yetersiz kalmış olabilir. Alerjik reaksiyon da olabilir. Hatta şampuanlar vs.bile yapmış olabilir. birde sinir stress, vs gibi senin bile taktmadığın olayları bilinç altın kafaya takabilir. kötü bir rüya bile buna sebep olabilir, oruç tut, sahurda iftarda çok az ye. vücut temizlensin.
Yeme içme genelde fırıncı olduğum için aynı şeylerdir hocam ilk defa başıma geldi nasıl gider acaba

furkanmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, B12 ilacın dozu fazla gelmiş olup vücudunuz reaksiyon göstermiş olabilir. Sivilcelerin sebebi için ise dermataloğa sıra alabilirsiniz. B12 için ise besinler ile yükseltmeyi deneyebilirsiniz yumurta, yoğurt, peynir, süt, balık vb. gibi ürünleri sık sık tüketmeniz yeterli olur. Sivilcelerin üstüne kantoron otu sürmenizi tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun
Kantoron otunu çok duydum da daha kullanmadım denerim hocam saoln