ETS 2 Oyuncuların Sesini Duydu
Yeni Dönem Başlıyor
SCS Software, uzun süredir beklenen bir yeniliği duyurarak Euro Truck Simulator 2 (ETS 2) evreninde büyük bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Oyuncuların isteklerini dikkate alarak, otobüs yolculukları özelliğini oyuna entegre edeceğini açıkladı.

Otobüs Yolculukları Özelliği
ETS 2 dünyasında tırlarla yapılan uzun yolculukların yanı sıra, artık otobüs yolculukları da mümkün olacak. Bu özellik, yalnızca bir mod değil; oyunun resmi bir parçası olarak geliyor. SCS Software'ın tanıtım videosunda, otobüs yolculuklarıyla ilgili kapsamlı bir projeye işaret ediliyor.

Gerçekçi Deneyim
Yeni otobüs projesinin, gerçekçi yolcu terminalleri, özel otobüs durakları ve lisanslı otobüs markaları gibi unsurlarla destekleneceği belirtiliyor. Ayrıca, yeni animasyonlar ve otobüs fizikleri de oyuncuları bekliyor. Bu yenilikler, ETS 2 deneyimini daha da zenginleştirecek.

Türkiye Haritası Detayı
Tanıtım videosundaki dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise, otobüs yolculuklarının kapak görselinde Tuz Gölü ve çevresini gösteren bir harita kullanılması. Bu da, Türkiye haritasının geri kalan kısımlarının oyuna eklenebileceğine dair umut veriyor.

Oyuncular İçin Heyecan Verici Gelişmeler
Euro Truck Simulator 2'nin otobüs yolculukları özelliği, oyuncuların beklentilerini karşılamak için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Bu yenilik, oyunun sunduğu deneyimi daha da zenginleştirirken, oyunculara yeni yollar ve keşifler sunacak. ETS 2 topluluğu için heyecan verici bir dönem başlıyor!

https://www.youtube.com/watch?v=Yc-FKYRV9gc