Hocam şahsi olarak bende turknet sorun yaşamış 3 gün beklemiştim en son kendi site yönetime gidip anlaşmalı olduğu firmayı sordum sorun yaşıyorum dedim turknet firmasının bulunduğum yerdeki taşören bir firma ile çalıştığını öğrendim sağ personelleri yani.

Sonra firmanın bölge sorumlusunun numarasına ulaştım ve aradım
3 gündür türknet den arıza sorunu açıyorum hiçbir şekilde sağ personelleri gelmiyor bu konuda mağdurum sitemiz ile anlaşmanız varmış yönetimde aldım numaranızı turknet sağ taşören firma siz yapıyor mussunuz
Benim mağduriyetimin gönderilmesini istiyorum dedim

Adam o kadar iyiydi ki tek dediği abone numaranızı bana atın ilgilensinler dedi.

Abone no yolladım 3 gündür gelmeyen sağ personelleri 1 saat içinde eve geldi ve gelen kişiler siz Mikail beyi nerden tanıyorsunuz falan dedi patronlarıymis 😁 fırça atmış baya bı

Normal .460 download 500 uplaud alıyordum adamlar bana bir modem taktı kablo değişti şuan 980 990 alıyorum ve kişisel gelenler numara verdi direk bizi ararsın abi arıza sorunu acmana da gerek yok dedi.

Lafın kısası siz de bölge müdürünü bulun hangi firmada ulaşın zaten kendileri koşarak geliyor