Arkadaşlar merhaba,
Başta Irlanda olmak üzere Avrupa ülkelerine hizmet vermek için Nexora Digital firmasını kuruyorum. Site üzerinden hali hazırda hizmet verdiğim yabancı müşterilerim olmak üzere SEO, Web tasarım, Logo tasarım, SMM gibi hizmetler vereceğim. Bir sonraki aşamada ise hosting ve domain satış hizmetini aktif edeceğim.
Bütün hizmetleri tabi ben yapmıyorum, LOGO için yine forumda olan ve yıllardır hizmet aldığım bir arkadaştan hizmet alıyorum, SMM için ise yine forumdan bir arkadaş ile çalışıyorum. Domain ve hosting satışını ise başlangıçta sadece kendi websitesi yaptığım müşterilere yapmayı planlıyorum o sebeple çok kapsamlı bir şey olmayacak.
Burada bu konuyu açma sebenim ise bu konularda tecrübeye sahip çok sayıda arkadaş var ve belki benimle fikir ve önerilerini paylaşmak isterler. Web sitesini wordpress ile oluşturdum siteye bakıp yorumlarınızı yaparsanız eksik veya yanlışları düzeltirim.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, fikrilere çok ihtiyacım var.
- Site Adı: Nexora Digital
- Site Adresi: https://nexora.ie
- Açıklama: Nexora Digital Hizmetler
- Açıldığı Tarih: Mayıs 2025
- Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: : 3 yıl içinde 1 milyon Euro ciro ve en az 10 çalışanın olduğu büyümeye devam eden bir şirket olmak.