Bende pastane işinde çalışıyorum insanlar çok anlayışsız gerçekten
bana kalırsa esnaflık en zor iş
sarhoşu geliyor alttan alıyorsun tamam abi sensin abi,diyor yol veriyorsun bazen eksik alıyorsun,
oynak tip egolu kadınlar geliyor onların tribini çekiyorsun ,
kararsız müşteri geliyor ay şunumu alsam bunumu alsam 10dk oyalanıyor tam oyalan ablacımda bende sadece tezgaha bakmıyordum ki, bir yandan da fırında ürün pişiyor bir yandan ekmek çıkıyor onları dizmem gerekiyor, onlarada bakmam lazım onlara baksam müşteri bekleylecek bazen tatsızlık çıkıyor, 2 saat kararsız kalan müşteriye baksam fırındaki ürünler yanacak bir ton zarar.
Sonra değişik ergen tipler geliyor ''ay aşko diyen eşcinsel arkadaşı veya 15 lik ergen kızlar, ''KANZİİİİİİ bir baksana ya acelemiz var servis kaçıyor'', benden küçük olmasına rağmen ''DAYIIIIII BAKSANA ALOOO!!!'' hepsi ayrı bir kafada tamam kardeşim müşterisiniz baş tacısınız eyvallah güler yüz görmek senin en doğal hakkın anlıyorum kimse yüzü asık çalışan istemez fakat 2 taraflı bakmak lazım olaya akşama kadar o adam kim bilir ne tiplerle uğraşıyor herkes aynı takıntı seviyesinde değil kimisi küfür yemiş hiç umrunda olmaz kimisi yüzünde bir sivilce çıkmış haftalarca kafaya takar herkesi kendi sabır ve takıntı seviyenizi baz alarak eleştirmeyin lütfen.....