Merhabalar, son defa açıklama yapacağım. Tekrar tekrar konularıma baltalayıcı yazılar yazmayınız lütfen.

5 yıldır Local SEO ile ilgileniyorum. Kendi işletmemi sıfır bütçe ile 3 yılda ilk sıralara çıkardıktan sonra hizmet vermeye başladım.

İstanbul reklam ajansları güçlü bir anahtar kelime ve bu anahtar kelimede firmamı üst sıralara taşıdım. İşletmemi açarken diğer firmaları inceledim ve firmaların İstanbul, reklam, ajansı gibi anahtar kelimeler ile işletme adı oluşturduğunu gördüğüm için ben de firma adımı İstanbul Reklam Ajansı Zeymedya olarak açtım.

İstanbul’da bu isimle kaç tane ajans olduğunu vaktiniz varsa oturun sayın.

Benim kimsenin ekmeğinde gözüm olmadı. R10’a girdiğimde gidipte hiçbir Local SEO yapan arkadaşın konusuna yorum yapmadım. Kendi halimde ilerledim.

Local SEO yapan arakadaşlar bana işletme adımı sormadan önce kendi işletmelerini bir göstersinler, daha Google’da kendi işletme hesabı olmayan gelip bana ithamda bulunamaz.

Açın “İstanbul reklam ajansları” isminde bir işletme hesabı 1.sıraya gelin de görelim.

Kusuruma bakmayın. Herkese iyi akşamlar, iyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim. Sevgiler.