Hocam yer yoksa mecbur hepimiz bekliyoruz. Ama telefonla oynayıp millete de engel olmuyoruz gözümüz etrafta, birinin inmesi gerekiyorsa hemen ona göre pozisyonumuzu alıyoruz. (Telefonla oynadı demiyorum tahminimdir.) Ha kız da dalgın olabilir eyvallah bir derdi vardır dalmıştır vesaire. Ama adam da fazla tepki gösterdiyse, susmadıysa, küfür dahi ettiyse bile karşılığı bu değil. Arasınlar polisi? Veya onlar da ona küfür etsinler. Hepimiz kendi adaletimizi sağlarsak olmaz ki.
Ama varsayımlara göre konuşuyoruz.
Telefonla da oynayabilir, dalgında olabilir, cenazesi olabilir, annesi hasta olabilir.
Kimse durduk yere kapının önünde duruyorsun dedi diye ağlamaya başlamaz.
Biraz empati yapmak gerekiyor.
Yine yazıyorum, atılan yumruğu meşrulaştırmıyorum.
Ama küfür etti diye onlar da edecek değil

Böyle bir mantık olabilir mi?
5 dakika sakız gibi sürdürdüğünü sanmıyorum. Buna dair net bilgi yok; kadın cevap vermiş ikili tartışmaya dönüşmüşse insan gibi tartıştılar belki? Kadınlar tartışmada bile ağlayan hassas tipler...
Büyük ihtimal diğerleri de sizi mi dinleyecez yerine kadının ağladığını görünce amma uzattın dedi... Bunlar önemli değil; hiçbir şey yumruk ve çocuklu babaya saldırmayı meşru kılmaz.
Kavgaya dayağa karşıyım ammaaa.... tarzı cümleleri de samimi bulmuyorum.... KAŞINDI, HAKETTİ diyecek bir durum yok ortada... Ne küfür, ne saldırı taciz vs olsa döversin eline sağlık deriz.
Yazdığınla çelişiyorsun hocam.
Hem sündürdüğünü sanmıyorum diyorsun hem de kadının ağladığını görünce amma uzattın dediler diyorsun.
Yazdıklarımdan kaşındı, hak etti, oh iyi olmuş gibi bir anlam mı çıkıyor acaba?
Sorun işte burada.
Görmek istediğimizi görüyoruz, duymak istediğimiz duyuyoruz.