Selamlar öncelikle, nüfusumda annem ve babam olarak kayıtlı olan kişiler biyolojik ailem değil devlet usülünce yasal yollar ile evlat edinilmemişim. 26 sene önce devlet böyle şeyleri çok sorgulamadığı için evde doğdu diye götürerek üzerine almışlar beni adamlar. Gerçek ailemi tanımıyorum, hiç bir yerde ne kayıtım var ne de başka bir şey. Üvey annem annen bakamamış üvey baban getirdi bilmiyorum tanımıyorum diyor üvey babam vefat ettiği için suçu onun üzerine atıyor. Dava açsamda işlenen suç zaman aşımına girdiği için vs vs denildi hiç bir şey olmadı. Bu süreçte üvey annemle yaşadıklarımı anlatıp ajitasyon yapmak istemiyorum çekmediğim rezillik kalmadı çocukluğumda da gençliğimde de… bu kadının nüfusumda annem olarak gözükmesini istemiyorum bunun hakkında hukuki kanallara başvurabilir miyim? Bu mümkün mü?

Ekstra olarak hiç bir ceza bile almaması nasıl oluyor bilmiyorum, annesi bakamamış vermiş diye bir şey mi var kanıt yok bir şey yok belki çaldılar beni yani bilmiyorum. Önceliğim annelikten red etmek sonrasında da cezasını çekmesini istiyorum. Bilgi verebilecek hukukçu arkadaşlarımız varsa bi yardımcı olabilir mi?