bugün benim doğum günüm 27 yaşındayım. Nesin diyecek olursanız şuyum diyebileceğim bir mesleğim maalesef yok ama şundan eminim ürün ne olursa olsun bunun satışını yaparım, 10 yaşında ticaret ile başladım hayatıma evdekiler ile tartıştığımdan dolayı çıktım 2 3 gün sokakta kaldım sonra baktım böyle olmayacak belediyenin ektiği çiçekleri toplayıp 2008 senesinde 100 150 tane çiçek sattım. O zamanlar güzel paraydı "helalliği tartışmaya açık " ondan sonra zaten bir çok meslekte bulundum elektrikçi, komi, garson, ayakkabı, ahçılık, bulaşıkcılık, stok sayım ... baya bi uzun liste 17 18 yaşlarda bilgisayar işleri ile tanıştım seo, ads, web site kurulumu derken uzun seneler ajans işleri ile uğraştım. İnişlerim çıkışlarım oldu covidi iyi değerlendirdim mesela günde 3 5 site kurup 2019'da tüm maliyetler çıktığında gunluk 7 k bana kalan bir ajansım vardı, bir çok iş batırdım bir çok starup da yer aldım şu an 27 yaşındayım ve sadece deneyimlerim kaldı evlerim arabalarım tarlalarım inandığım girişim planları ile hep gitti ama biliyorum ki bir iş ile milyonluk bir satışa imza atacağım. Okuyorum da yazdıklarımı çok çok çok kısa geçmişim çok daha fazlasını yaptım her şeyin...

Neyse şu an da bir maaşım yok param yok ama o kadar mutluyum ki anlatamam