yaklaşık 2 aydır v0 üzerinde web uygulamaları geliştiriyorum, çok fazla testler yaptım ve çok güzel sonuçlar alıyorum

Yapay zeka ile geliştirdim fakat kendi bilgimi de kattım arkadaşlar, sistemin bocalamaması yapay zekanın projeyi bozmaması için biraz kodlama kısmında bilginizin olması yeterli oluyor, doğru promptlar ile istediğiniz gibi sistem yazabiliyorsunuz.

Bu sistem google mapsten işletme bilgilerini google maps api aracılığı ile çekip kullanıcıya data sağlayan bir sistem oldu

Şimdilik ekran görüntülerini ileteceğim, en müsait zamanda video ile tanıtımını gerçekleştireceğim sistem sorunsuz olarak

-istenen sektör
-istenen il
-istenen ilçe

üzerindeki işletme bilgilerini çekmekte ve excel olarak dışarı aktarmaktadır.

Dashboard

Arama Sayfası:

Sonuç Çıktı sayfası

Arama geçmiş sayfası (Excel döküm alınabilir detaya girip tüm işletmeleri görebilirsiniz)

Alınan excel çıktısı:

Admin paneli (kullanıcıya sorgu kredisi tanımlama, premium rolü ile 35000 sorgu tanımı, daha hızlı sonuç almasını sağlama, veritabanını ve sorgu kayıtlarını silme vs vs kullanıcı yönetim kısmı)

Sistem MSSQL üzerinde bağlantılı ve birkaç özellik ekledim arama kısmında görebileceğiniz üzere kullanıcının tüm sorguları kayıt altına alınır ve bir sonraki sorgusunda daha önce sorguladığım işletmeleri hariç tut diyerek bir daha önüne gelmesini engelleyebilir, müdürlük, genel, site gibi kelimeleri aramaya dahil edilmeyecek kelimeler kısmına yazarak daha doğru sonuçlar alabilir vs vs.

Sistem Google MAPS API ile çalışmaktadır, tamamen biten bir proje oldu ve kendi şirketimizde tanıtım mailleri atmak için kullanmaya başlayacağız yakında

Nasıl buldunuz?