• Kullanıcı Adı : Pm veya Whatsapp. Whatsapp ile iletişime geçmek için tıklayın.
  • Hesap Takipçi Sayısı :34.000
  • Takip Edilen Sayısı :14
  • Hesap Kuruluş Yılı :2017
  • Gönderi Sayısı :364
  • Mail Durumu : İlk mail yok. Kendi mailinizi ekleyip kullanabilirsiniz.
  • Aktiflik Durumu : Aktif
  • Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi : Ayakkabı satış konseptli hesaptır.
  • Hesap Fiyatı : 10.000 TL Bu fiyata yalnızca İnstagram hesabı değil bunun yanında hazır konseptli bir sistem satın alıyorsunuz. Stoksuz ayakkabı satış yapmak isteyenlere bire birdir. Sipariş gelince tedarikçi firmanın sunmuş olduğu Butiksistem panelinden müşteri bilgileri girilerek kapıda ödeme gibi ek seçeneklerle sipariş oluşturulur. Ve kargo müşteriye doğru yola çıkar.
  • Hesap Hakkında Ek Bilgiler : Bu hesapta Ayakkabı satışları yapıldı. 364 gönderisi vardır. Uzun zaman hesapta içerik paylaşmadım sipariş almadım ilgilenemedim. Ocak ayında bir kaç reels attım ancak yine ilgilenemedim. Ocak ayından bu yana içerik hikaye vs atmamama rağmen mesajlar gelmeye devam ediyor. Alıcı kişi isterse gönderileri silip aktif bir hesap olarak farklı şekilde değerlendirebilir isterse de Ayakkabı satışını devam ettirebilir. Yine eğer alıcı stoksuz ayakkabı işi yapmak isterse sisteme dahil olabilmesi konusunda firmayla görüşüp yardımcı olurum.
    Aşağıda hesap istatistikleri mevcut.