mgezegen58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konular güncele yakın ve içerik kalitesi daha iyi olursa her türlü başarılı olursunuz hocam haftalık bir video ile başlayarak 6 ay boyunca içerik üretirseniz kesinlikle tutunursunuz sürükleyici anlatım güzel seslendirmesi iyi olan bir kanalın bu içerikte tutmaması imkansız shorts içeriklerinde niş çok önemli ancak yatay videolarda daha çok hikaye ve kalite ön planda tutuyor kanalı bu şekilde başarılı kesin olursunuz siz yeterki bırakmadan devam edin... Ben 9 ay para kazanmasını açmak için uğraş verdim sonunda başardım pes etmeyin.
Of nediyorsunuz 9 ay mı.... Ama evet bi süre sonra pasif gelire döner maaşınız bile olur. Bir de o tarz paint/basic içerikler tutuluyor onu gördüm. Ben bile yusuf kayaalpi çok severek izliyorum güzel bilgiler veriyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam 1-2haftadır bi araştırma/planlama dönemindeyim bayramdan sonra bir test videosu yapıcam bakalım ve yorumunuzdan esinlenerek amerika VDS alıcam sanırım

Bu arada boşta duran eski tarihli bir kanalım vardı (hiç video yok) onunla mı başlıyım yoksa gmail falan dahıl komple yepyenı bısey mı tavsıye edersınız?