Merhaba

Web sitemizden projenize uygun olan paketi seçebilirsiniz.

https://fab.net.tr/kurumsal-web-hosting

Sorularınız için WhatsApp hattımızdan yazabilirsiniz.

0 850 554 52 55

İyi çalışmalar dileriz.

demirart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ben ilk defa bir web sitesi kuracağım. Alan adımı satın aldım. Sitem genel olarak tasarımcı portfolyomu bir stüdyo olarak yansıtacak, hizmetlerden bahsedecek ve kendimi geliştirmek için blog kısmından oluşacak. WordPress ve cPanel ile, hazır temalar üzerinden ilerlemeyi hedefliyorum. Forumdan adını hatırlayamıyorum bir arkadaşımız sağ olsun ücretsiz bir şekilde site kurmanın genel mantığını anlattı ve öğretti. Becerebilirsem, ilerleyen süreçte birkaç site daha kurmayı düşünüyorum. Fikirlerimi harekete bir nebze olsun geçirmek adına.

Çok bütçem yok, aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim ve ilk sitem olacağı için çok heyecanlıyım. Bana problem yaratmayacak, hevesimi kaçırmayacak bir hosting firmasından cazip plan satın almak istiyorum. Kendim hostinger firmasında yılık 950TL olan, 25 site kurmaya hak veren planı düşündüm ama bana çok mu fazla olur emin değilim. Bu yüzden sizin fikirlerinizi sormak istedim.

Sizin için küçük, fakat benim için çok büyük ve heyecan verici bir adım gibi gözüküyor olabilir... Benim gibi birisi için sizin tavsiye ettiğiniz hosting firması/plan ikilisi nelerdir? Genel olarak tavsiyeleriniz varsa da alabilirim.