Benim hangi konuda neyle alakalı böyle bir yorumumu gördün hiçbir konuya böyle bir yorum yapmadım

Ya sen insanla dalga geçiyorsun ya da şu saatte algıların açık değil. Bursa'da yaşadığına bazı sebeplerden dolayı üzüldüm. Kesin Osmangazi veya Çarşamba taraflarında yaşıyorsundur. Sana şu yazıları yazmam bile vakit kaybı. Konuya yazan arkadaşlardan biri videoyu merak etmiş bende attım bu dediğini desteklediğime dair bir yorumum vs. birşey var mı?

Komik duruma düşüyorsun yapma
Osman gazide yaşamıyorumda osmanın neresi dokunuyor,nerde yaşadığımdan sa ne ne ? benim hayatım istanbulda geçti,şimdi ne değişti ? şuan bursadayım,
çok komiksiniz siz,hem inanmayıp hemde hayatınızı inanmadığınız Allaha ve emirlerine karşı çıkmakla geçiriyorsunuz,senide sürekli bu konularda görüyorum,diğerlerinede engelle engelle bitmiyor
asıl olan şuki size kızarken size acıyorum,bu kadar tepkimin nedeni bu,zaten banane abi inamıyorsanız dimi ama sizde haddinizi bilin inananlarla inaçlarıyla uğraşmayın
senin buraya o videoyu atman bile yeterli,napcaktın ya başka,
Ayrıca Bursaya taşındım çok güzel biryer,nediye yaşadığım yerle ilgili saçmaldıysan artık