Bir gün gece meyhaneden çıktık eve doğru geçiyoruz arkadaşlarla. Bir müşteri aradı kapanan hesabımızı açabilir misiniz diye bende WhatsApptan yazın trafikteyim ve müsait değilim dedim.
Yazmış baktım fiyat verdim. Tekrar aradı abe valah çok kullanmıyorum instagram bana bi indirim yap dedi.
Tamam dedim sana fiyat şu olsun ama yarın yaz oo tamam abe dedi.
Saat gece 5 suları yine demlenmeye devam ediyoruz evde arkadaşlarla da dertleşiyoruz.
Tekrar aradı kapattım tekrar aradı kapattım numara da kayıtlı değil tanıyamıyorum en son açtım.
abe sabah olmuştur sen benim hesabı açtın mı
Benden de büyük bu arayan abi yaşı 40 civarı vardır.
Dedim abi öğlen alırım işleme beni niye arıyorsun dedim. Acelesi ne hesabın dedim.
Anlatmaya başladı tabi bu durumu. Meğerse bu abi bi tane fake kadın tarafından dolandırılmış ama farkında değil sohbete başladık ya dedi bi tane kadın var onunla konuşuyodum kapandı açılması lazım aşık oldum bağlandım her gün para atıyodum evlenecektik felan dur sana resmini atayım dedi. Bir attı ki pinterestte herkesin bildiği fake kadın abi dedim bu sahte nasıl ya diyo sahte abi dedim.
Abi dertlendi hayatını anlatmaya başladı dertli dertli kapatta diyemiyorum abiyle saat 5ten 7ye kadar konuştuk.
Daha kapatmayacaktı da tekele gidicem hadi kapatalım sağol dedi.
Öğlen yazdım abi alalım işleme diye yok gerek yok zaten sahte hesapmış sağol beni arama dedi engelledi..