Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisine teşekkür açan ilk adam
Yok hocam kendisine açtığım net belli biraz izin almadan açtım ama dayanamadım kendisine söylüyordum zatende sorun yapacağını düşündüğüm birisi değil

Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üye bulmak neyse de bu kadar görevi nerden buluyorlar onu anlamış değilim.
Methodlar vardır her sektör için bizim verdiğimiz methodları geliştirerek kendine uyarlamış hocam

ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler kardeşim de boşuna dememişim zaten sana bir daha kazanc söylermiyim diye keşke açmasaydın ama yinede canın saolsun danışmanlıgını mı versem bu işin Senin temelde verdiğin bilgilerle olmaz yinede biz neler neler yapıyoruz bu sistemi yürütmek için youtuber kankam oldu para sormuyor reklam gününü biliyor kendisi reklamı cıkıyor artık Grurulandım konuyu görünce ifşaladın am konu için teşekkürler
Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
giderek daha da ironi bi konu haline geldi, adına teşekkür açılan da açanı gömüyor temel öğrettiklerinle olmaz diyerek

tamamen mizahi amaçlıdır
Mizahınıza tabiki saygım var hocam gömmek gibi asla görmüyorum, kimse kimseye garanti kazanç vaadederek birşey satmaz verilen eğitimdeki bilgi ve methodları hocam kendine göre uyarlayıp geliştirmiş. Böyle yapması lazım zaten herkes kendi yolunda başarılı olur
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuyu okumadım ama ne olursa olsun müşteri gizliliğini korumak önemli, şimdi sitesini yaptığımız kişileri ifşa etmek doğru olur mu? müşterim benim yaptığım e-ticaret sitesi ile yıllık şu kadar milyon kazanıyor, müşterim hala bu, sektörü bu, böyle yapıyor demek biraz etik dışı kalıyor benim gözümde bilemiyorum. Eğer kişiden izin alıp paylaştıysanız özür dilerim, sadece hassas bir durum değinmek istedim
Evet hocam haklısınız ama kendisine bahsediyordum zaten, ve sorun yaşatacak birisi değil kendisi güvendiğim için dayanamadım teşekkür etmek istedim. Kendiside sorun olsa kaldırırdım zaten o yüzden problem yok 😅
Sixbrother adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla adamın ekmeğine taş koymuşsunuz bence, kendinizi pazarlamak için yaptığınız yanlış. Adam ayıp olmasın diye bir şey dememiş
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir muhabbet dönüyor ama ne dönüyor cümlelerden anlaşılmıyor. Kazanana da kazandırana da Rabbim daha çok versin ama kendinize nazar değdirip 2 gün sonra iş arayanlar kısmında konunuzu görmeyiz. Yaşanmıştır!
inşallah nazar değmez hocam hayırlısı bu bir teşekkür konusu başarısını tebrik etmek istedim kendiside zaten onayladı